Chauffeurs gezocht!

Geplaatst op

12 september 2017

Opdrachtgever

Transportbedrijf met een modern wagenpark. Ze bieden je een uitdagende baan met uitzicht op een vast dienstverband. Je wordt beloond volgens de CAO Beroepsgoederenvervoer en bouwt pensioen op bij Pensioenfonds Vervoer. Ze hebben een eigen Academy waarin ze je diverse opleidingsmogelijkheden aanbieden zodat je kennis altijd actueel is. De werksfeer is goed, ze gaan informeel met elkaar om, bieden je bewegingsvrijheid en willen de beste logistieke dienstverlener zijn. Kwaliteit, flexibiliteit en tijdigheid staan dan ook hoog in het vaandel. Uiteraard hebben ze veel aandacht voor elkaar en voor de klant om zo samen een mooi bedrijfsresultaat neer te zetten!  

Locatie

Nijmegen, Oss, Rosmalen, Den Bosch, Veghel, Heteren en Geldermalsen

Functieomschrijving

De economie trekt aan en er is veel werk voor vervoerders. Voor de standplaatsen in Nijmegen, Oss, Rosmalen, Den Bosch, Veghel, Heteren en Geldermalsen zijn we elke dag op zoek naar chauffeurs. We zijn actief in winkeldistributie en stukgoed/groupage en hebben diverse fulltime/parttime mogelijkheden voor chauffeurs (zowel trekker/oplegger alsook bakwagen en rangeer/pendelwerk). Ook als je opgeleid wilt worden tot chauffeur en geschikt bent voor dit mooie vak gaan we graag met je in gesprek!   

Functie-eisen

  • Je bent in bezit van de vereiste rijbewijzen inclusief code 95
  • Je hebt bij voorkeur heb je relevante werkervaring
  • Je bent direct inzetbaar
  • Je bent klantgericht en dienstverlenend
  • Je bent flexibel in je werktijden
  • Als je kiest voor winkeldistributie ben je ook op zaterdagen beschikbaar
  • Uiteraard ben je enthousiast, collegiaal en heb je passie voor het vak

Functiegroep

Logistiek / Inkoop

Opleiding

LBO

Contactpersoon

Voor meer informatie neem per e-mail contact op met Nancy van de Coolwijk of middels 0622849992.

Bekijk alle vacatures

Direct reageren

Vul je gegevens in om direct te reageren. Gemarkeerde velden (*) zijn verplicht.

Bekijk alle vacatures

Staat jouw nieuwe baan er niet tussen? Geen passende vacature gevonden? Geen nood: als je je bij ons inschrijft houden we je op de hoogte van vacatures die bij jouw profiel passen.