Coordinator Kwaliteitszorg en productontwikkeling

Geplaatst op

19 juli 2017

Opdrachtgever

Matemco is een zeer professionele partner in steigers en ondersteuningen.
Sinds 1970 levert Matemco met het multi-inzetbare Kwiksteigersysteem een oplossing voor vele steiger- en ondersteuningsvraagstukken in de bouw. Door zich te verdiepen in de klant, het project en de markt zijn ze een zeer professionele partner in steigers en ndersteuningen. Daarnaast zorgt een eigen ontwikkelingstak binnen Matemco dat continue wordt gewerkt aan systeemoptimalisatie en productinnovaties. Matemco is een middelgroot bedrijf dat niet alleen in Nederland, maar ook over de grens zeer succesvol is.

Binnen de organisatie heerst een informele cultuur met korte lijnen, is er ruimte voor eigen ideeën en word je professioneel ondersteund. Wij bieden een pakket met zeer goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak, mobiele telefoon en laptop.

Locatie

Ede

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het op peil houden van de kwaliteit van onze gehele materieelvoorraad. Dit doe je o.a. door het periodiek uitvoeren van controles van leveringen en retourzendingen. Daarnaast ben je de kartrekker voor de ontwikkeling van nieuwe onderdelen inclusief het (laten) vervaardigen en testen van prototypes. Dit doe je in nauwe samenwerking met collega’s van de diverse disciplines binnen onze organisatie. Je begeleidt en controleert de externe productie van nieuwe onderdelen. Je bezoekt incidenteel projecten voor ontwerpinspecties en verzorgt in voorkomende gevallen de opvolging van klachten.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van kwaliteitszorg en/of productontwikkeling in de metaalverwerkende industrie.
  • Je beschikt over een afgeronde HTS-opleiding Werktuigbouwkunde.
  • Bij voorkeur heb je cursussen gevolg op het gebied van kwaliteitsbeheersing en metaalbewerking of je bent bereid deze te volgen.
  • Je bent een enthousiaste doorzetter met een flinke dosis creativiteit.
  • Je bent gedreven, analytisch en communicatief vaardig.
  • Daarnaast vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van onze organisatie.
  • Een dienstverband van 32 uur is bespreekbaar.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Functiegroep

Techniek / Bouw, Techniek / WTB, Techniek / Overig

Opleiding

HBO

Contactpersoon

Voor meer informatie neem per e-mail contact op met Iris Hoogkamer of middels 024-3245455.

Bekijk alle vacatures

Direct reageren

Vul je gegevens in om direct te reageren. Gemarkeerde velden (*) zijn verplicht.

Bekijk alle vacatures

Staat jouw nieuwe baan er niet tussen? Geen passende vacature gevonden? Geen nood: als je je bij ons inschrijft houden we je op de hoogte van vacatures die bij jouw profiel passen.