Internationaal chauffeur geconditioneerd vervoer

Geplaatst op

12 september 2017

Opdrachtgever

Transportbedrijf met een modern wagenpark. Ze bieden je een uitdagende baan met uitzicht op een vast dienstverband. Je wordt beloond volgens de CAO Beroepsgoederenvervoer en bouwt pensioen op bij Pensioenfonds Vervoer. Ze hebben een eigen Academy waarin ze je diverse opleidingsmogelijkheden aanbieden zodat je kennis altijd actueel is. De werksfeer is goed, ze gaan informeel met elkaar om, bieden je bewegingsvrijheid en willen de beste logistieke dienstverlener zijn. Kwaliteit, flexibiliteit en tijdigheid staan dan ook hoog in het vaandel. Uiteraard hebben ze veel aandacht voor elkaar en voor de klant om zo samen een mooi bedrijfsresultaat neer te zetten!  

Locatie

Vanuit Nijmegen naar Benelux, Duitsland, Scandinavië en Oost Europa

Functieomschrijving

Je wordt verantwoordelijk voor het correct laden en lossen van kostbare (farmaceutische) goederen met een combi motorwagen-aanhanger of trekker-oplegger combinatie. Je vervoert de (farmaceutische) goederen van standplaats Nijmegen naar diverse buitenlanden zoals de Benelux, Duitsland, Scandinavië en Oost Europa. Ook verzorg je de bijbehorende administratie inclusief afhandeling van de vrachtbrieven. Uiteraard ga je rijden in supermodern en goed onderhouden wagenpark.

Functie-eisen

  • Je bent in het bezit van rijbewijzen CE inclusief Code 95 en bij voorkeur heb je het GDP certificaat (Good Distribution Practices)
  • Je hebt ruime ervaring in het internationaal transport van geconditioneerd vervoer (temperatuur gecontroleerde producten)
  • Je bent bereid internationaal te reizen en te werken tijdens weekenden (maximaal 2 van de 4 weekenden).
  • Je bent een prettige collega met een klantgerichte, dienstverlenende houding en de nodige flexibiliteit. 
  • Uiteraard heb je grote passie voor de internationale transportwereld en ben je enthousiast en praktisch ingesteld. 

Functiegroep

Logistiek / Inkoop

Opleiding

LBO

Contactpersoon

Voor meer informatie neem per e-mail contact op met Nancy van de Coolwijk of middels 0622849992.

Bekijk alle vacatures

Direct reageren

Vul je gegevens in om direct te reageren. Gemarkeerde velden (*) zijn verplicht.

Bekijk alle vacatures

Staat jouw nieuwe baan er niet tussen? Geen passende vacature gevonden? Geen nood: als je je bij ons inschrijft houden we je op de hoogte van vacatures die bij jouw profiel passen.