Transportplanner

Geplaatst op

12 september 2017

Opdrachtgever

Een modern transportbedrijf die veel aandacht besteedt aan service, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Er werken in dit gezond en groeiend transportbedrijf ruim 300 medewerkers. Eigen initiatief wordt erg gewaardeerd. Samenwerken, klant- en resultaatgerichtheid staan hoog in je vaandel.

Locatie

Nijmegen

Functieomschrijving

Als Transportplanner stap je in een uitdagende werkomgeving waarbij je veel ruimte en vrijheid krijgt om de dienstverlening optimaal te laten verlopen. Elke dag ben je in contact met betrokken en gedreven collega’s en klanten die vooruit willen. Je werkt volgens vastgestelde kwaliteitsnormen en bent verantwoordelijk voor de planning van transportopdrachten en de optimale inzet van beschikbare chauffeurs en wagenpark. Je geeft operationeel leiding aan chauffeurs in jouw plangroep, neemt deel aan werkoverleg en bezoekt chauffeursbijeenkomsten. Je weet wat er speelt bij de klant en in de interne organisatie. Je rapporteert aan de Transportmanager. 

Functie-eisen

  • Je hebt de HBO opleiding logistiek met succes afgerond
  • Je hebt enige jaren relevante werkervaring
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse, Duitse en/of Engelse taal
  • Je bent handig met MS office (met name Excel) en hebt kennis van specifieke software pakketten zoals TMS, BC en Routeplanning (bij voorkeur Transpas)
  • Je kent de vervoersmarkt met al haar spelers, tarieven en voorwaarden
  • Je hebt kennis van de Cao beroepsgoederenvervoer en rij- en rusttijdenregelingen
  • Je hebt een uitstekende topografische kennis
  • Je bent bereid om weekend- en bereikbaarheidsdiensten te draaien
  • Je bent flexibel in werktijden, hebt rijbewijs B en bent fulltime beschikbaar

Wij zijn op zoek naar een kostenbewuste, ondernemende en mensgerichte Transportplanner met focus op chauffeur, klant en resultaat. Je schakelt snel, kunt goed analyseren en houdt overzicht over je werkzaamheden zodat je de juiste beslissingen kunt nemen. Je ziet de uitdaging om de planning voor elkaar te krijgen en weet mensen voor je te winnen. Je bent zelfstandig, kunt ook goed in een team werken en je laat je niet snel uit het veld slaan. Bovenal voel je je thuis in de dynamische wereld van transport & logistiek.

Functiegroep

Logistiek / Inkoop

Opleiding

HBO

Contactpersoon

Voor meer informatie neem per e-mail contact op met Nancy van de Coolwijk of middels 0622849992.

Bekijk alle vacatures

Direct reageren

Vul je gegevens in om direct te reageren. Gemarkeerde velden (*) zijn verplicht.

Bekijk alle vacatures

Staat jouw nieuwe baan er niet tussen? Geen passende vacature gevonden? Geen nood: als je je bij ons inschrijft houden we je op de hoogte van vacatures die bij jouw profiel passen.