Wagenparkbeheerder

Geplaatst op

12 september 2017

Opdrachtgever

Een modern transportbedrijf die veel aandacht besteedt aan service, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Er werken in dit gezond en groeiend transportbedrijf ruim 300 medewerkers. Eigen initiatief wordt erg gewaardeerd. Samenwerken, klant- en resultaatgerichtheid staan hoog in je vaandel.

Locatie

Nijmegen

Functieomschrijving

In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor het beheer van het moderne, goed onderhouden en gevarieerde wagenpark. Je regelt onder meer het periodieke onderhoud van trucks en trailers en communiceert hierover tijdig met de transportplanners. Je neemt de strandingen aan en zet de opvolging in werking. Voorts handel je schadedossiers af in overleg met onze verzekeraar en de financiële administratie. Ook volg je het brandstofverbruik van de diverse vrachtwagens en bespreek je de resultaten en verbetertips met onze chauffeurs.  

Functie-eisen

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding op MBO niveau
  • Je hebt een aantal jaren relevante werkervaring
  • Je hebt verstand van autotechniek
  • Je spreekt de taal van chauffeur én monteur
  • Je hebt goede administratieve vaardigheden
  • Je vindt het een uitdaging om mee te werken aan het maken van een kwaliteitsslag en je weet hoe je dat praktisch aan moet pakken. Onder aan de streep is het voor ons van groot belang dat het wagenpark goed, snel en vakkundig wordt beheerd zodat truck en trailer optimaal inzetbaar zijn.  Je rapporteert rechtstreeks aan de Transportmanager.   

Wij zijn op zoek naar een fulltime beschikbare nieuwe collega met een dienstverlenende houding. Je kunt veel zaken tegelijkertijd overzien, bent kordaat en schakelt snel. Je bent zeer kostenbewust, flexibel ingesteld, reageert enthousiast op zaken en voelt je thuis in de dynamische wereld van transport & logistiek. Je vindt het geen probleem om volgens rooster ook regelmatig op zaterdag te werken.

Functiegroep

Logistiek / Inkoop

Opleiding

MBO

Contactpersoon

Voor meer informatie neem per e-mail contact op met Nancy van de Coolwijk of middels 0622849992.

Bekijk alle vacatures

Direct reageren

Vul je gegevens in om direct te reageren. Gemarkeerde velden (*) zijn verplicht.

Bekijk alle vacatures

Staat jouw nieuwe baan er niet tussen? Geen passende vacature gevonden? Geen nood: als je je bij ons inschrijft houden we je op de hoogte van vacatures die bij jouw profiel passen.