Nieuws

Ja, hier doen we het voor! Kees de Wild, bedankt voor je fijne e-mail: Ondanks dat ik nu nog steeds een 'bepaalde' mening heb over uitzendburo's wil ik graag toegeven dat ik nog nooit voor een uitzend organisatie gewerkt heb dat zo professioneel en correct met zijn mensen omgaat als dat PP doet. Ook de betalingen waren altijd op tijd op de rekening en als er op wat voor manier dan ook een probleem is of was wordt er door jullie altijd meegedacht en de situatie opgelost!! Hiervoor dus heel veel waardering en mijn hartelijke dank aan jou Marlous en Karen en natuurlijk Peter Paul en alle andere collega's!!

Leer meer

Zaterdag 15 juli trapt PP personeelsdiensten de Vierdaagsefeesten Nijmegen 2017 af op Kelfkensbos. Waarmee? Dat mag jij raden aan de hand van onderstaande plaatjes. Mail je reactie naar Leonie@pponline.nl en vrijdag maken we de winnaar bekend die de prijs eigenhandig bij ons mag komen maken!

Leer meer

"Ik houd niet van de 'graai-en-grijp'-cultuur in de uitzendwereld. Dat is één van redenen waarom ik met PP personeelsdiensten werk."

Leer meer

Het nieuwe magazine Change Your Business is uit. Hierin staat een goed verhaal over de visie van PP personeelsdiensten over het bestaansrecht van uitzendbureaus. Een eerlijk verhaal van Peter Paul, verspreid over vier pagina’s. Echt het lezen waard!

Leer meer

Het jaar is ruim 2 weken oud en het belooft wat te worden... We hebben heel veel nieuwe vacatures binnengekregen. Houd onze site goed bij, dan blijf je continu op de hoogte!

Leer meer

Negen uitzendondernemingen sluiten aan bij Perspectiefverklaring.

 

Het kopen van een eigen huis is binnenkort mogelijk voor veel meer flexwerkers. Vandaag werd bekend dat negen uitzendondernemingen per 1 januari 2017 aansluiten bij de Perspectiefverklaring. In de loop van 2017 volgen nog meer uitzenders.

Leer meer

Wat een drukte! Veel kinderen hebben dit jaar de Nijmeegse Techniekdag bezocht. En we kunnen niet anders zeggen: wat een succes was dat weer!

Leer meer

Zaterdag 24 september is het weer zover! Dan wordt opnieuw de Nijmeegse Techniekdag georganiseerd. Deze dag vindt plaats in en om het Technoviumgebouw aan de Heyendaalseweg 98 in Nijmegen. Entree is gratis.

Leer meer

Onze nieuwe app is beschikbaar! Was jij vorig jaar aanwezig op de Techniekdag in het Technovium? Download dan de app en kijk of je erin staat...!

Leer meer

Afgelopen zondag 4 september was PP personeelsdiensten te zien bij het RTL 4 programma LifestyleXperience. Gemist? Geen nood! Kijk hier naar informatieve 2 minuten televisie van Peter Paul.

Leer meer

Peter Paul werd gisteren geïnterviewd door RTL Lifestylexperience in het Junior Technovium Nijmegen. Hoe interesseert PP personeelsdiensten jongeren voor techniek? Kijk zondag 4 september om 14.20 uur naar RTL4 voor het antwoord!

Leer meer

Neem dan contact met ons op! Wij denken met u mee, hebben scherpe tarieven en bieden goed werkgeverschap voor vakantiekrachten.

 

E-mailadres regio Nijmegen: info@pponline.nl, e-mailadres regio Zwolle: iris@pponline.nl.

 

Welke vakantiekrachten heeft u nodig?

Leer meer

Tijdens de Vierdaagsefeesten vindt van zaterdag 16 juli tot en met donderdag 21 juli het Festival Op ’t Eiland plaats. Ken je dat?

 

Het splinternieuwe stadseiland van Nijmegen (aan de Lentse kant van de Waal) is tijdens de Vierdaagsefeesten omgetoverd in een relaxte locatie aan de Waal. Hier kun je heerlijk chillen op het strand en genieten van allerlei activiteiten, kunst, techniek en muziek.

 

Ben je er ook bij? Je bent iedere dag van 14.00 tot 19.00 uur van harte welkom. Entree is gratis! Wil je meer weten over het Festival Op ’t Eiland? Kijk dan even op www.opheteiland.nl

Leer meer

Ben jij ouder dan 16 jaar en wil jij vakantie doekoe verdienen? Neem dan contact met ons op!

 

Wij bieden vakantiewerk met een marktconform salaris én je maakt kans op een relaxte hangmat.

 

E-mailadres regio Nijmegen: info@pponline.nl, e-mailadres regio Zwolle: iris@pponline.nl.

 

Naar wat voor soort vakantiewerk ben jij op zoek?

 

Leer meer

Ons team is uitgebreid met Sabine Stevens. En daar zijn we blij mee!

Leer meer