Menu

Deze vacature is vervuld.

Je kunt er helaas niet meer op reageren.

Financieel Administratief Medewerker

 • Salaris €2063 - €2350 per maand
 • Industrie Accountancy / Administratief / Cultuur / Sport
 • Opleidingsniveau Mbo
 • Ervaringsniveau Van 0 tot 1 jaar / Van 1 tot 2 jaar / Van 2 tot 5 jaar / Van 5 tot 10 jaar / Meer dan 10 jaar
 • Nijmegen
 • Werving & Selectie
 • Administratief / Secretarieel
 • 16 tot 28 uren per week

3 redenen waarom de functie van Financieel Administratief Medewerker een topbaan is:

 1. Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid
 2. Een goed salaris, waarin je kan groeien tot €2890 per maand
 3. Werken binnen een gedreven team dat zorgt voor toffe evenementen

Wat je jouw vrienden vertelt

“De culturele activiteit van Nijmegen, daar draag ik aan bij!”

Je komt terecht op de afdeling financiële administratie, waar je samen met twee collega’s en een externe controller zorgt voor een strakke administratie en een soepel proces van de evenementen. Het is een klein team en waar nodig weet je zelfstandig keuzes te maken. Er gebeurt veel in deze dynamische tijd, en ook al zijn veel processen geautomatiseerd: standaard is deze functie zeker niet! Er worden veel verschillende evenementen georganiseerd. Aan jou de taak om scherp te blijven en natuurlijk om trots te zijn aan het einde van ieder geslaagd evenement.

Meer lezenMinder lezen

Jouw werkgever

Je gaat werken voor een tof bedrijf binnen de culturele sector. Nu de maatregelen blijven versoepelen en er een stuk meer mag binnen deze sector, worden de deuren steeds verder geopend en mogen er weer evenementen worden georganiseerd. Een klein team collega’s is volop bezig om die evenementen vorm te geven. Er heerst een open en informele werksfeer. Het bedrijf is constant in beweging en nog lang niet uitgegroeid, een dynamische creatieve omgeving dus!

Meer lezenMinder lezen

Arbeidsvoorwaarden

 • Werken in een gedreven creatief team, binnen een dynamische bedrijfscultuur
 • Een goed salaris conform schaal 5 van de culturele CAO. Met een minimum maandloon van €2063 kan dat met periodieken oplopen tot €2890
 • Je draagt bij aan de culturele evenementen in Nijmegen, deze mag je zelf natuurlijk ook (gratis) bezoeken!

Wie zoeken we?

Kwaliteit en professionaliteit staan hoog in het vaandel. We eisen geen jarenlange ervaring, dat mag natuurlijk wel! We zoeken vooral iemand die zelfstandig, efficiënt, zorgvuldig, netjes en volgens procedure werkt. Je stelt je actief op, onderneemt actie wanneer nodig, hebt een flexibele houding én je weet scherp te blijven in drukke periodes.

Daarnaast vragen we MBO werk- en denkniveau, een diploma Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) óf een Praktijkdiploma Boekhouden (PDB) waarbij je wel relevante werkervaring hebt. Er wordt gewerkt met geautomatiseerde processen en het boekhoudsysteem Afas, enige kennis daarvan is gewenst. Ook is het altijd fijn als je een beetje overweg kan met Excel!

Meer lezenMinder lezen
Menu
Sluiten
Contactgegevens

Hogelandseweg 60
6545 AB Nijmegen

Popovstraat 86
8013 RK Zwolle