Menu

Deze vacature is vervuld.

Je kunt er helaas niet meer op reageren.

Assistent Controller

 • Salaris €3200 - €3800 per maand
 • Industrie Accountancy / Administratief
 • Opleidingsniveau Hbo / Wo
 • Ervaringsniveau Van 2 tot 5 jaar
 • Nijmegen
 • Werving & Selectie
 • Financieel
 • 32 tot 40 uren per week

Drie redenen waarom deze vacature van Assistent Controller een superbaan is:

 1. Goede arbeidsvoorwaarden
 2. Veel vrijheid met bijkomende verantwoordelijkheid
 3. je komt direct in dienst bij de opdrachtgever

Wat je jouw vrienden vertelt

"In deze functie kun je je op financieel gebied mooi ontwikkelen. Je kunt meegroeien met deze ambitieuze organisatie!"

Je houdt je in deze functie bezig met het bewaken en verbeteren van de kwaliteit van de financieel administratieve organisatie van de drie Nederlandse zusterbedrijven en twee buitenlandse zusters (China en Maleisië). In beginsel ben je dus het “financiële manusje-van-alles” en werk je hierin nauw samen met de officemanager. Je schroomt het uitvoerende werk dus niet. Vanzelfsprekend ga je ook aan de slag met  de planning en control gerichte werkzaamheden. Je levert maandelijks de adequate bedrijfseconomische analyses en rapportages aan. Verder spelen werkzaamheden als het opstellen en beheersen van kostenbeheermodellen en het initiëren van automatiseringsmogelijkheden een rol.

Meer lezenMinder lezen

Jouw werkgever

Onze opdrachtgever is een machinebouwer voor de semiconductor industrie. In Nederland werken zo’n 15 medewerkers dagelijks aan de ontwikkeling en het testen van de machines welke in Maleisië in een eigen fabriek worden gebouwd. In de markt onderscheidt onze opdrachtgever zich doordat zij op maat gebouwde machines leveren. In deze groeiende en moderne organisatie is men dagelijks bezig met innovatie en procesoptimalisatie. Binnen het bedrijf heerst een informele werksfeer. De communicatielijnen zijn kort, de directie staat open voor vernieuwende ideeën.

Meer lezenMinder lezen

Arbeidsvoorwaarden

 • Een salaris tussen de €3.200 en €3.800 bruto per maand (op fulltime basis), afhankelijk van je kennis en ervaring
 • Goede ontwikkelmogelijkheden

Wie zoeken we?

Je hebt een afgeronde HBO -of academische achtergrond richting Bedrijfskunde Je schriftelijke en mondelinge vaardigheden in Nederlands en Engels zijn uitstekend. Creativiteit en je oplossingsgerichtheid vormen de belangrijke pijlers onder jouw prestaties. Daarnaast neem je in een team graag een bepalende rol op en weet je verantwoordelijkheid te dragen voor zowel werkzaamheden als resultaten.

Meer lezenMinder lezen
Menu
Sluiten
Contactgegevens

Hogelandseweg 60
6545 AB Nijmegen

Popovstraat 86
8013 RK Zwolle