Menu

Kok (20 uur pw)

  • Industrie Horeca / Recreatie / Toerisme
  • Opleidingsniveau Mbo
  • Ervaringsniveau Van 1 tot 2 jaar / Van 2 tot 5 jaar / Van 5 tot 10 jaar
  • Gennep
  • Uitzendbasis / Uitzendbasis, uitzicht op vaste dienst / Werving & Selectie
  • Horeca / Recreatie / Toerisme
  • 20 uren per week

Drie redenen waarom deze vacature jouw gedroomde baan is:

  1. Het betreft een nieuwe functie in een startend restaurant. Je krijgt de kans om samen met de eigenaar, chef-kok te bouwen aan een succesvol restaurant.
  2. Jouw ondernemende en creatieve geest wordt op prijs gesteld.
  3. Volop ruimte om jezelf te ontwikkelen onder begeleiding van een ervaren chef-kok.

Solliciteren?

  1. Neem contact op via 024-3245455 of solliciteer via de sollicitatiebutton
  2. We bellen eerst met je en plannen vervolgens een kennismakingsgesprek (mogelijk een videocall)
  3. Daarna volgt een gesprek bij de opdrachtgever

Wat je jouw vrienden vertelt

"Deze baan geeft mij alle ingredi√ęnten voor een mooie toekomst."

‚ÄúIk werk bij een jong, fris en ambitieus klein restaurant in Gennep. Hier krijg ik alle ruimte om samen met de eigenaar, chef kok, mijn culinaire creativiteit in de keuken neer te kunnen zetten. Vanzelfsprekend steek in alle opzichten mijn handen uit de mouwen. In beginsel ondersteun ik vooral bij de lunches. Daarnaast werk ik aan de mis en place voor het diner.‚ÄĚ

Wat ga je doen?

De chef kok zoekt een ‚Äúmaatje‚ÄĚ in de keuken. In eerste instantie ligt de focus op de bereiding van de lunches. Omdat je al enige ervaring hebt als kok of hiervoor een opleiding hebt genoten kun je al (redelijk) zelfstandig aan de slag. Vanzelfsprekend word je goed begeleid en leer je de fijne kneepjes van het vak. 

Met jouw proactieve werkhouding pak je het werk makkelijk op. Samen met de chef-kok spar je met jouw creatieve geest over de menukaart en weet je mogelijk leuke nieuwe gerechten toe te voegen. 

Je werkt in een klein team en je bent niet te beroerd om ook de handen buiten de keuken uit de mouwen te steken.

Meer lezenMinder lezen

Jouw werkgever

Sinds 31 juli dit jaar heeft jouw nieuwe werkgever haar deuren geopend in een karakteristiek pand in het centrum van Gennep. De menukaart bestaat uit klassieke gerechten in een hedendaags jasje. In de open keuken wordt gewerkt met dagverse streekproducten van een hoge kwaliteit. Het restaurant wordt gerund door moeder en dochter. Zij willen de gasten culinair kunnen verrassen, de gastronomische lat ligt hoog.

Het restaurant is geopend van donderdag tot en met maandag (dinsdag en woensdag gesloten).

Meer lezenMinder lezen

Arbeidsvoorwaarden

  • Een salaris op basis van ervaring en kennis
  • Een baan voor 20 uur per week. Verdeling van de uren in overleg. Elke dinsdag en woensdag vrij.
  • Een informele cultuur waar plezier en passie hoog in het vaandel staat
  • Coaching, training en doorgroeimogelijkheden
  • Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden en reiskostenvergoeding (vanaf 10 KM woon-werkverkeer)
  • Een geweldige werksfeer
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Wie zoeken we?

  • Een afgeronde koksopleiding of relevante kook ervaring
  • Oplossings- en gastgericht denken
  • Harde werker, effici√ęnt, flexibel en stressbestendig
  • Hands on mentaliteit
  • Een creatieve teamplayer
  • Initiatiefrijke en enthousiaste smaakmaker
  • Passie en talent zijn voor belangrijker dan diploma‚Äôs of ervaring
Meer lezenMinder lezen

Solliciteren?

  1. Neem contact op via 024-3245455 of solliciteer via de sollicitatiebutton
  2. We bellen eerst met je en plannen vervolgens een kennismakingsgesprek (mogelijk een videocall)
  3. Daarna volgt een gesprek bij de opdrachtgever

Onze consultant

Peter Paul Geraeds

Peter Paul Geraeds

Consultant

pp@jobs.pponline.nl

Solliciteren?

  1. Neem contact op via 024-3245455 of solliciteer via de sollicitatiebutton
  2. We bellen eerst met je en plannen vervolgens een kennismakingsgesprek (mogelijk een videocall)
  3. Daarna volgt een gesprek bij de opdrachtgever
Menu
Sluiten
Contactgegevens

Hogelandseweg 60
6545 AB Nijmegen