Menu

Productiemedewerker plus

 • Salaris €2586.09 - €3100 per maand
 • Industrie Productie
 • Opleidingsniveau Vmbo / Mbo
 • Ervaringsniveau Van 1 tot 2 jaar
 • Genemuiden
 • Uitzendbasis / Uitzendbasis, uitzicht op vaste dienst
 • Industrie / Productie

3 redenen waarom deze vacature van Productiemedewerker een superbaan is:

 1. Een baan voor de lange termijn (na een half jaar in dienst bij de opdrachtgever).
 2. Goede arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden.
 3. Relaxte werkomgeving waar "samen gewoon doen" het motto is.

Solliciteren?

 1. Neem contact op via 024-3245455 of solliciteer via de sollicitatiebutton
 2. We bellen eerst met je en plannen vervolgens een kennismakingsgesprek (mogelijk een videocall)
 3. Daarna volgt een gesprek bij de opdrachtgever

Wat je jouw vrienden vertelt

"Ik maak de matten van jouw favoriete auto!"

Productiemedewerker is een baan die voor veel organisaties onmisbaar is. Jij bent onmisbaar. Bij PP horen we vaak dat iemand als productiemedewerker aan het werk is, door wil groeien, maar dit helaas niet mogelijk is. Wij gaan jou helpen om te zorgen dit wel kan! Lees even verder.

Als procesoperator (of gewoon operator) ben jij in de lead. Wat wil een klant precies hebben? Hoe hebben ze het bij sales verkocht? Jij gaat hetgeen wat verkocht is tot leven laten komen. Als procesoperator bedien jij de machine(s); je stelt deze in op basis van de order en beoordeelt het product op kwaliteit. Een veel voorkomend product is misschien wel de mat van jouw droomauto. Een Audi Q7 of een Honda Civic bijvoorbeeld. Maar andere soorten tapijt of kunstgras worden ook door jou gemaakt. Ook al doet een machine een groot gedeelte van het werk, jij bent de belangrijkste factor. En zo word je ook behandeld. Zie je dingen die beter of slimmer kunnen? Wil je graag zaken anders aanpakken zodat de kwaliteit omhoog gaat? Laat het weten en er wordt gekeken of ze jouw idee toe kunnen passen.

Je werkt altijd in een team. Jouw collega's werken hier waarschijnlijk al langere tijd en je komt dan ook in een hechte groep te werken. Qua pauzes wordt er op jouw eigen verantwoordelijkheid gerekend. Je bent gemiddeld 8 uur per dag aanwezig en krijgt deze ook betaald. Je neemt pauze wanneer het jou uitkomt. Qua werktijden is flexibiliteit een belangrijke competentie. Je kan namelijk in 3 ploegen of 4 ploegen komen te werken waarin overwerk op zaterdag ook voorkomt. Als je op zaterdag moet werken dan is dit maximaal 2 keer per 3 weken. Hier word je natuurlijk goed voor beloond.

Meer lezenMinder lezen

Jouw werkgever

Jouw nieuwe werkgever voorziet wereldwijd woningen en kantoren van vloerbedekking, auto’s van bekleding en tuinen en sportvelden van kunstgras. Misschien zit, loop of sta je er nu zelf wel op! Dit bedrijf is een toonaangevende producent en werkt dagelijks aan innovatieve oplossingen. Ze groeien hard en de werkzaamheden blijven toenemen! Daarom ben jij hard nodig. Als productiemedewerker werk je met zo’n 1000 collega’s samen in het moderne machinepark.

Je nieuwe werk bevindt zich in Genemuiden en is makkelijk bereikbaar. Vanaf Zwolle, Meppel, Zwartsluis, Hoogeveen, Urk, Steenwijk, Dronten, Emmeloord, Ommen, Nieuwleusen of bijvoorbeeld Kampen ben je met de auto snel op je werk. Er is voldoende parkeergelegenheid op dit industrieterrein.

PP personeelsdiensten is je formele werkgever. We vinden persoonlijk contact heel belangrijk en als je via ons werkt dan ben je onze collega. Als er iets is wat je niet lekker zit of waar je hulp bij nodig hebt (privé of werk gerelateerd), gaan we graag met je in gesprek. Dit doen we onder andere door het voeren van evaluatiegesprekken. Ook organiseren we leuke eindejaarsborrels (mits de situatie het toelaat) en krijg je een uitgebreid kerstpakket!

Meer lezenMinder lezen

Arbeidsvoorwaarden

 • €2.500 - €3.100 bruto per maand inclusief ploegentoeslag. Ben jij meer waard? Laat het weten en we gaan met je in gesprek.
 • Je basisuurloon kan oplopen naar circa €40 bruto per uur door te werken op bijvoorbeeld specifieke dagen en tijden. 
 • Reiskostenvergoeding.
 • Opleidingen en cursussen om jezelf te ontwikkelen.
 • Jaarlijkse extra beloning in geld.
 • Mogelijkheid op een contract bij de opdrachtgever na een half jaar werken via PP.

Wie zoeken we?

Zoals we al eerder noemden, gaat PP je helpen met het doorgroeien als productiemedewerker naar de rol van procesoperator. Werk je nu als productiemedewerker en zit je niet meer op je plek? Mis je uitdaging? Wil je doorgroeien als productiemedewerker en heb je affiniteit met hoe machines werken? Dan gaan we graag het gesprek met je aan. Zodra wij en de opdrachtgever het gevoel hebben dat je het waard bent (en je maakt dit waar), gaan we in je investeren.

Meer lezenMinder lezen

Solliciteren?

 1. Neem contact op via 024-3245455 of solliciteer via de sollicitatiebutton
 2. We bellen eerst met je en plannen vervolgens een kennismakingsgesprek (mogelijk een videocall)
 3. Daarna volgt een gesprek bij de opdrachtgever

Onze consultant

Iris Hoogkamer

Iris Hoogkamer

Consultant

iris@jobs.pponline.nl

Solliciteren?

 1. Neem contact op via 024-3245455 of solliciteer via de sollicitatiebutton
 2. We bellen eerst met je en plannen vervolgens een kennismakingsgesprek (mogelijk een videocall)
 3. Daarna volgt een gesprek bij de opdrachtgever
Menu
Sluiten
Contactgegevens

Hogelandseweg 60
6545 AB Nijmegen

Popovstraat 86
8013 RK Zwolle