Menu

Deze vacature is vervuld.

Je kunt er helaas niet meer op reageren.

Logistiek Medewerker

 • Salaris €2400 - €2800 per maand
 • Industrie Accountancy / Administratief / Handel / In- en verkoop / Productie
 • Opleidingsniveau Ongeschoold / Vmbo / Mavo / Havo / Vwo / Mbo / Hbo
 • Ervaringsniveau Van 0 tot 1 jaar / Van 1 tot 2 jaar / Van 2 tot 5 jaar / Van 5 tot 10 jaar / Meer dan 10 jaar
 • Nijmegen
 • Uitzendbasis / Uitzendbasis, uitzicht op vaste dienst
 • Magazijn / Logistiek
 • 32 tot 40 uren per week

Drie redenen waarom deze vacature van Logistiek Medewerker in Nijmegen een superbaan is:

 1. Een afwisselende dynamische functie, met zowel administratief als fysiek werk.
 2. Je werkt zelfstandig, het magazijn is eigenlijk jouw eigen toko.
 3. Een baan om in te groeien, er zijn mogelijkheden voor het volgen van aanvullende cursussen / trainingen.

Wat je jouw vrienden vertelt

“Een toffe afwisselende functie, zowel fysiek als administratief.”

Als Logistiek Medewerker ben je eigenlijk de magazijnbeheerder. Jij bent verantwoordelijk voor wat er in het magazijn gebeurt en bent de schakel tussen het kantoor en de productie. In deze dynamische functie is een mooie balans tussen het fysieke en administratieve werk. Niet de hele dag achter een beeldscherm of alleen maar orderpicken. Je houdt je o.a. bezig met laden en lossen van vrachtauto’s, magazijnbeheer, aanvoer van grondstoffen, de goederenstroom en de verwerking hiervan in het voorraadsysteem SAP. Kortom: veel afwisseling!

Je werkt in een mooi familiebedrijf met unieke glasproducten. Het productieproces van het dit glas is geavanceerd en mooi om te zien! Je komt terecht in een leuk internationaal team en je kent al snel alle collega’s binnen de organisatie.

Meer lezenMinder lezen

Jouw werkgever

Onze opdrachtgever is een echt familiebedrijf waarbij de tweede generatie van de familie momenteel het bedrijf leidt. Al 67 jaar produceert onze opdrachtgever kwalitatief hoogwaardige glasproducten. Zij leveren verschillende producten en diensten aan de farmaceutische en cosmetische industrie, ziekenhuizen, laboratoria, elektrotechnische en bouw industrie. Ze zijn internationaal georiënteerd en de klanten bevinden zich dan ook over de hele wereld.Vanuit het hoofdkantoor in Nijmegen wordt de productielocatie in Frankrijk aangestuurd. In deze snel groeiende en moderne organisatie is men dagelijks bezig met innovatie en procesoptimalisatie. 

Binnen het bedrijf heerst een informele werksfeer. De communicatielijnen zijn kort en de directie staat altijd open voor vernieuwende ideeën.

Meer lezenMinder lezen

Arbeidsvoorwaarden

 • Een uitdagende baan met alle logistieke aspecten binnen 1 bedrijf.
 • Leuk en internationaal team van collega’s.
 • Een marktconform salaris, op basis van opleiding, ervaring en leeftijd.
 • Mogelijkheden voor het volgen van aanvullende cursussen / trainingen.

Wie zoeken we?

We zoeken iemand die van aanpakken weet, doel- en resultaatgericht werkt en van structuur houdt. Ervaring met werken in een magazijn en logistiek is handig, zodat je actief zelfstandig aan de slag kunt. Zoals we al benoemden ben jij de schakel tussen het kantoor en de productie, daarom is het belangrijk dat je open en duidelijk bent in je communicatie en een goede beheersing hebt van de Nederlandse taal in woord en geschrift, Engels is een pré.

Qua papieren vragen we minimaal een afgeronde MBO opleiding en rijbewijs B/E. Heb je een heftruckcertificaat? Mooi! Maar als je die niet hebt is dat totaal geen probleem, als je dat wil kan je deze natuurlijk nog behalen. Verder werkt het in je voordeel als je al enige kennis hebt van administratieve voorraad processen, SAP en Microsoft Office pakketten.

Meer lezenMinder lezen
Menu
Sluiten
Contactgegevens

Kerkenbos 1021
6546 BB Nijmegen