Menu
 • Techniek
 • Beproevingstechnicus in NIJMEGEN-q3n

Deze vacature is vervuld.

Je kunt er helaas niet meer op reageren.

Beproevingstechnicus

 • Salaris €3400 - €4000 per maand
 • Industrie Techniek
 • Opleidingsniveau Mbo
 • Ervaringsniveau Van 0 tot 1 jaar / Van 1 tot 2 jaar / Van 2 tot 5 jaar / Van 5 tot 10 jaar
 • NIJMEGEN
 • Uitzendbasis / Uitzendbasis, uitzicht op vaste dienst
 • Techniek
 • 40 uren per week

Drie redenen waarom deze vacature van Beproevingstechnicus bij Royal Smit Transformers in Nijmegen een superbaan is:

 1. Goed salaris van € 3.400,= per maand
 2. Uitdagend werk met hoge spanningen en stromen
 3. Enorme doorgroeimogelijkheden in functie én salaris

Wat je jouw vrienden vertelt

“Ik heb geen hoogtevrees!”

Als beproevingstechnicus voer jij beproevingen uit bij zeer hoge spanning en hoge stromen. Jij bent de operator van het testen en verzorgt alle metingen en keuringen van de transformator. Je krijg veel verantwoordelijkheid, hieronder vallen de onderhouds-, kalibratie- en uitbreidingswerkzaamheden aan de keuringsinstallatie. Jij gaat voor de hoogste kwaliteit en bent niet bang om verbeteringen te opperen om dit te optimaliseren. Verder ga je ook letterlijk de hoogte in, de werkzaamheden kunnen oplopen tot een hoogte van 16 meter!

Als beproevingstechnicus werk je in een 2,5 ploegensysteem in het hoogspanningslab van Royal SMIT Transformers in Nijmegen. Afwisselend heb je de ene week dagdienst en de andere week avonddienst. Één keer per 7 weken heb je een nachtdienst.

Meer lezenMinder lezen

Jouw werkgever

Het ontwerpen en construeren van de beste transformatoren in de markt, daar gaat Royal SMIT Transformers voor. En dat gaat ze goed af; ze zijn een grote speler in de energiemarkt en behoren tot de marktleiders op het gebied van ontwikkeling, productie, verkoop en onderhoud van vermogenstransformatoren en secundaire installaties. Ze zijn gegroeid tot een internationaal opererend bedrijf met klanten over de hele wereld. Het werk bij SMIT is echt vakwerk wat je nergens anders gaat leren. Iedereen werkt er met passie voor het product. Er wordt vaak gezamenlijk geluncht in de kantine en de personeelsvereniging organiseert zo nu en dan teamactiviteiten.

Royal SMIT Transformers is gevestigd in het centrum van Nijmegen. Vanaf station Nijmegen ben je met de bus super snel bij SMIT. Ook met de auto is er voldoende parkeergelegenheid. Vanuit Arnhem, Oss, Kleef en andere omliggende plaatsen ben je binnen een half uur op je werk!

Zowel vanuit PP personeelsdiensten als Royal SMIT Transformers wordt geïnvesteerd in opleiding. We gaan namelijk voor de lange termijn (de rest van je leven). PP personeelsdiensten is je formele werkgever. We vinden persoonlijk contact heel belangrijk en als je via ons werkt, dan ben je onze collega. Als er iets is wat je niet lekker zit of waar je hulp bij nodig hebt (privé of werk gerelateerd), gaan we graag met je in gesprek. Daarnaast organiseren we leuke eindejaarsborrels voor alle werknemers (mits de situatie het toelaat) en krijg je een uitgebreid kerstpakket!

Meer lezenMinder lezen

Arbeidsvoorwaarden

 • 21,5% ploegentoeslag
 • SAO toeslag
 • Opbouw van ADV dagen
 • De kans om jezelf te ontwikkelen en zelf richting te geven aan je carrière
 • Doorgroeiperspectief, misschien ben jij na een tijdje wel beproevingsleider

Wie zoeken we?

We zoeken iemand met een afgeronde opleiding Elektrotechniek of Energietechniek. Je hebt kennis van energie- of hoogspanningstechniek. Kennis van transformatortechniek is een pré. Om correcte meetresultaten op te leveren, heb jij kennis van meet- en regeltechniek. Je bent in staat om zelfstandig diagnoses te stellen, meetdata te beoordelen en acties uit te zetten, maar bent ook een teamspeler als je collega’s je nodig hebben (of andersom!). Als laatste is het handig dat je geen hoogtevrees hebt met werkzaamheden op 16 meter, maar anders dagen we je uit om die vrees te overwinnen!

Meer lezenMinder lezen
Menu
Sluiten
Contactgegevens

Hogelandseweg 60
6545 AB Nijmegen