Menu
 • Techniek
 • Monteur Binnenwerkmontage in NIJMEGEN-fxd

Deze vacature is vervuld.

Je kunt er helaas niet meer op reageren.

Monteur Binnenwerkmontage

 • Salaris €3375 - €3900 per maand
 • Industrie Energie / Industrie / Productie / Techniek
 • Opleidingsniveau Vmbo / Mavo / Havo / Mbo
 • Ervaringsniveau Van 0 tot 1 jaar / Van 1 tot 2 jaar / Van 2 tot 5 jaar / Van 5 tot 10 jaar / Meer dan 10 jaar
 • NIJMEGEN
 • Uitzendbasis, uitzicht op vaste dienst
 • Techniek
 • 40 uren per week

Drie redenen waarom deze vacature van Monteur Binnenwerkmontage bij Royal SMIT Transformers in Nijmegen een superbaan is:

 1. Goed salaris vanaf € 3.375,- bruto per maand 
 2. Gegarandeerd 40 uur per week met als doel: lange termijn en een vast contract
 3. Enorme doorgroeimogelijkheden in functie én salaris

Wat je jouw vrienden vertelt

“Ik zorg ervoor dat steden verlicht worden door het helpen maken van een transformator!”

De medewerkers van de afdeling binnenwerkmontage stellen uit kern, wikkelingsets en regelschakelaar het binnenwerk samen. Voor de afdeling binnenwerkmontage zijn we dus op zoek naar een monteur. Dit werk kan je nergens anders hebben geleerd omdat het een uniek product is. In basis zien jouw werkzaamheden er als volgt uit: je interpreteert een technische tekening, je voert veel assemblage en montagewerkzaamheden uit en je monteert en regelt het kabelwerk zodat het elektrisch gemeten kan worden. Hoe het er exact aan toe gaat, zie je tijdens het eerste sollicitatiegesprek bij SMIT. Wanneer je aan het werk bent, zijn er per afdeling teamleiders die je kunt aanspreken om vragen te stellen. Er is dus voldoende kennis in huis om jou alles te leren. Op die manier kan jij je door de jaren heen ontwikkelen en doorgroeien binnen het bedrijf.

Meer lezenMinder lezen

Jouw werkgever

Het ontwerpen en construeren van de beste transformatoren in de markt, daar gaat Royal SMIT Transformers voor. En dat gaat ze goed af; ze behoren tot de marktleiders op het gebied van ontwikkeling, productie, verkoop en onderhoud van vermogenstransformatoren en secundaire installaties. Het werk bij SMIT is echt vakwerk wat je nergens anders gaat leren. Iedereen werkt er met passie voor het product. Er wordt vaak gezamenlijk geluncht in de kantine en de personeelsvereniging organiseert zo nu en dan teamactiviteiten.

Royal SMIT Transformers is gevestigd in het centrum van Nijmegen. Vanaf station Nijmegen ben je met de bus super snel op locatie. Ook met de auto is er voldoende parkeergelegenheid. Vanuit Arnhem, Oss, Kleef en andere omliggende plaatsen ben je binnen een half uur op je werk!

Zowel vanuit PP personeelsdiensten als Royal SMIT Transformers wordt geïnvesteerd in opleiding. We gaan namelijk voor de lange termijn (de rest van je leven). PP personeelsdiensten is je formele werkgever. We vinden persoonlijk contact heel belangrijk en als je via ons werkt, dan ben je onze collega. Als er iets is wat je niet lekker zit of waar je hulp bij nodig hebt (privé of werk gerelateerd), gaan we graag met je in gesprek. Daarnaast organiseren we leuke eindejaarsborrels voor alle werknemers (mits de situatie het toelaat) en krijg je een uitgebreid kerstpakket!

Meer lezenMinder lezen

Arbeidsvoorwaarden

 • Basissalaris vanaf € 3.375,- bruto per maand (incl. ploegentoeslag a 23%) 
 • SAO toeslag
 • Opbouw van ADV dagen
 • Reiskostenvergoeding
 • Ontwikkelingsmogelijkheden welke PP en SMIT faciliteren door onder andere scholing

Wie zoeken we?

Als monteur, assemblagemedewerker, montagemedewerker of technicus liggen de banen voor het oprapen. Ben jij op zoek naar stabiliteit, zekerheid en goede voorwaarden? Een plek waar je tot je pensioen goed zit? Dan is dit de werkplek voor jou. Qua functie en arbeidsvoorwaarden is er veel mogelijk. Let op: dit is wel een functie in 3 ploegen.

Meer lezenMinder lezen
Menu
Sluiten
Contactgegevens

Hogelandseweg 60
6545 AB Nijmegen