Menu
 • Techniek
 • Monteur Panelenbouw in NIJMEGEN

Deze vacature is vervuld.

Je kunt er helaas niet meer op reageren.

Monteur Panelenbouw

 • Salaris €2613 - €2750 per maand
 • Industrie Techniek
 • Opleidingsniveau Mbo
 • Ervaringsniveau Van 2 tot 5 jaar
 • NIJMEGEN
 • Uitzendbasis / Uitzendbasis, uitzicht op vaste dienst
 • Techniek

Drie redenen waarom deze vacature van Monteur Panelenbouw bij Royal Smit Transformers in Nijmegen een superbaan is:

 1. Praktische baan waar je fulltime aan de slag kan
 2. Enorme doorgroeimogelijkheden in functie én salaris
 3. Ruimte om jezelf te ontwikkelen

Wat je jouw vrienden vertelt

“Dankzij mij stroomt alles door!”

Als Monteur Panelenbouwer ben je verantwoordelijk voor het mechanische opbouwen van besturingskasten, waarna je alles bekabeld met hoofdstroom en stuurstroom. Deze zijn onderdeel van de transformatoren, die er weer voor zorgen dat hele steden verlicht worden! Het is lekker praktisch werk. Je draagt zorg voor aanvulling van materialen en bent verantwoordelijke voor het opstellen, uitlijnen en samen bouwen van de componenten.

Je start om 07:30 en rond je dag af om 16:15. Lekker vroeg klaar dus!

Meer lezenMinder lezen

Jouw werkgever

Het ontwerpen en construeren van de beste transformatoren in de markt, daar gaat Royal SMIT Transformers voor. En dat gaat ze goed af; ze behoren tot de marktleiders op het gebied van ontwikkeling, productie, verkoop en onderhoud van vermogenstransformatoren en secundaire installaties. Het werk bij SMIT is echt vakwerk wat je nergens anders gaat leren. Iedereen werkt er met passie voor het product. Er wordt vaak gezamenlijk geluncht in de kantine en de personeelsvereniging organiseert zo nu en dan teamactiviteiten.

Royal SMIT Transformers is gevestigd in het centrum van Nijmegen. Vanaf station Nijmegen ben je met de bus super snel bij SMIT. Ook met de auto is er voldoende parkeergelegenheid. Vanuit Arnhem, Oss, Kleef en andere omliggende plaatsen ben je binnen een half uur op je werk!

Zowel vanuit PP personeelsdiensten als Royal SMIT Transformers wordt geïnvesteerd in opleiding. We gaan namelijk voor de lange termijn (de rest van je leven). PP personeelsdiensten is je formele werkgever. We vinden persoonlijk contact heel belangrijk en als je via ons werkt, dan ben je onze collega. Als er iets is wat je niet lekker zit of waar je hulp bij nodig hebt (privé of werk gerelateerd), gaan we graag met je in gesprek. Daarnaast organiseren we leuke eindejaarsborrels voor alle werknemers (mits de situatie het toelaat) en krijg je een uitgebreid kerstpakket!

Meer lezenMinder lezen

Arbeidsvoorwaarden

 • De kans om jezelf te ontwikkelen en zelf richting te geven aan je carrière
 • Werken in een groeiend bedrijf
 • Mooie doorgroeimogelijkheden in functie én salaris

Wie zoeken we?

Heb jij een elektrotechnisch diploma op zak? Dan zoeken we jou! Het liefste heb je ook ervaring als panelenbouwer binnen een industriële omgeving. Maar heb je die niet, dan kun je die ervaring hier opdoen. Wel ben je gewend te werken met voorschriften en procedures inzake productkwaliteit en kwaliteitseisen.

Meer lezenMinder lezen
Menu
Sluiten
Contactgegevens

Hogelandseweg 60
6545 AB Nijmegen

Popovstraat 86
8013 RK Zwolle