Menu
 • Techniek
 • Monteur Wikkelarij in NIJMEGEN-s3f

Deze vacature is vervuld.

Je kunt er helaas niet meer op reageren.

Monteur Wikkelarij

 • Salaris €3375 - €3900 per maand
 • Industrie Energie / Industrie / Productie / Techniek
 • Opleidingsniveau Vmbo / Mavo / Havo / Mbo
 • Ervaringsniveau Van 0 tot 1 jaar / Van 1 tot 2 jaar / Van 2 tot 5 jaar / Van 5 tot 10 jaar / Meer dan 10 jaar
 • NIJMEGEN
 • Uitzendbasis, uitzicht op vaste dienst
 • Techniek
 • 40 uren per week

Drie redenen waarom deze vacature van Monteur Wikkelarij bij Royal Smit Transformers in Nijmegen een superbaan is:

 1. Goed salaris vanaf € 3.375,- bruto per maand 
 2. Gegarandeerd 40 uur per week met als doel: lange termijn en een vast contract
 3. Enorme doorgroeimogelijkheden in functie én salaris

Wat je jouw vrienden vertelt

“Niets is voor mij te ingewikkeld!”

Je houd van vakmanschap. Als je producten tegenkomt die door iemands blote handen gemaakt zijn blijf je even stilstaan. Als monteur of timmerman ambieer jij dit ook. Als Monteur Wikkelarij of Wikkelaar krijg jij de kans om jouw vakmanschap tot uiting te laten komen en te ontwikkelen. Hoe ziet dit werk er dan globaal uit? De kern van een transformator bestaat onder andere uit spoelen. Het proces start met afstellen van de mal en deze op een wikkelbank te plaatsen via een kraan of hoogwerker. Vervolgens staat het wikkelen van koperdraad centraal. Klinkt makkelijk, geloof me, dit is het niet. Het is super nauwkeurig werk waar het bevestigen van houten pennen en wiggen + het solderen van koper onderdeel van je werkzaamheden zijn. Wanneer je aan het werk bent, zijn er per afdeling teamleiders die je kunt aanspreken om vragen te stellen. Er is dus voldoende kennis in huis om jou alles te leren. Op die manier kan jij je door de jaren heen ontwikkelen en doorgroeien binnen SMIT. Het gaat om een functie in 3 ploegen.

Meer lezenMinder lezen

Jouw werkgever

Het ontwerpen en construeren van de beste transformatoren in de markt, daar gaat Royal SMIT Transformers voor. En dat gaat ze goed af; ze zijn een grote speler in de energiemarkt en behoren tot de marktleiders op het gebied van ontwikkeling, productie, verkoop en onderhoud van vermogenstransformatoren en secundaire installaties. Ze zijn gegroeid tot een internationaal opererend bedrijf met klanten over de hele wereld. Het werk bij SMIT is echt vakwerk wat je nergens anders gaat leren. Iedereen werkt er met passie voor het product. Er wordt vaak gezamenlijk geluncht in de kantine en de personeelsvereniging organiseert zo nu en dan teamactiviteiten.

Royal SMIT Transformers is gevestigd in het centrum van Nijmegen. Vanaf station Nijmegen ben je met de bus super snel bij SMIT. Ook met de auto is er voldoende parkeergelegenheid. Vanuit Arnhem, Oss, Kleef en andere omliggende plaatsen ben je binnen een half uur op je werk!

Zowel vanuit PP personeelsdiensten als Royal SMIT Transformers wordt geïnvesteerd in opleiding. We gaan namelijk voor de lange termijn (de rest van je leven). PP personeelsdiensten is je formele werkgever. We vinden persoonlijk contact heel belangrijk en als je via ons werkt, dan ben je onze collega. Als er iets is wat je niet lekker zit of waar je hulp bij nodig hebt (privé of werk gerelateerd), gaan we graag met je in gesprek. Daarnaast organiseren we leuke eindejaarsborrels voor alle werknemers (mits de situatie het toelaat) en krijg je een uitgebreid kerstpakket!

Meer lezenMinder lezen

Arbeidsvoorwaarden

 • Salaris vanaf € 3.375,- bruto per maand (incl. ploegentoeslag a 23%)
 • SAO toeslag
 • ADV dagen
 • Reiskostenvergoeding
 • Ontwikkelingsmogelijkheden welke PP en SMIT faciliteren door onder andere scholing.

Wie zoeken we?


Een timmerman, klusjesman, monteur, technische dienst medewerker, automonteur en ga zo maar door. Kan je al technische tekeningen lezen? Helemaal top! Zo niet dan leren we het je. Het komt erop neer dat het je passie is om iets te maken! Zo hebben verschillende Wikkelaars modelbouwen als hobby. Het gaat er echt om dat je leergierig bent en je voor langere tijd wil verbinden aan een werkgever.

Meer lezenMinder lezen
Menu
Sluiten
Contactgegevens

Hogelandseweg 60
6545 AB Nijmegen