Martijn Nijhof – CFO Evers Specials – over PP personeelsdiensten

12-05-2017

“Ik houd niet van de ‘graai-en-grijp’-cultuur in de uitzendwereld. Dat is één van redenen waarom ik met PP personeelsdiensten werk.”

Evers Specials is de grootste producent en leverancier van taugé en andere kiemgroenten in Europa. Dit bijzondere Nijmeegse bedrijf is opgericht in 1962 en telt zo’n 70 medewerkers. Evers Specials levert dagelijks taugé en andere kiemgroenten in grote delen van Europa. Omdat de producten niet-seizoensgebonden zijn, levert Evers Specials het product het hele jaar door. Dit houdt in dat de productie dag-in-dag-uit doorgaat en daar heb je goede mensen voor nodig!

Een aantal medewerkers bij Evers Specials komt uit de koker van PP personeelsdiensten. Het is een mooie mix aan kandidaten: productiemedewerkers, medewerkers technische dienst en logistiek planners.

Martijn Nijhof – CFO van Evers Specials – vertelt: “Ik heb voor het eerst kennisgemaakt met PP personeelsdiensten bij het vorige bedrijf waar ik werkte. Toen ik hier aan de slag ging, heb ik Peter Paul benaderd voor het zoeken van gekwalificeerd personeel bij Evers.”
Op de vraag waarom hij voor PP personeelsdiensten kiest, antwoordt Martijn dat de reden hiervoor meerledig is: “In de loop van de jaren heb ik met redelijk veel uitzendbureaus gewerkt. Wat ik prettig vind aan PP personeelsdiensten is dat ik goed met ze kan sparren. Ze zijn toegankelijk en schakelen snel.

Als ik het ergens niet mee eens ben, kan ik daar met ze over praten. Van beide kanten zijn we heel open naar elkaar. Ik ben ervan overtuigd dat hoe meer je met elkaar praat en nadenkt, des te beter je weet wat je aan elkaar hebt.

Het feit dat ze in Nijmegen zitten, vind ik makkelijk. Daarnaast vind ik het leuk om met kleinere, lokale bedrijven te werken.”

Martijn vervolgt: “Een heel andere reden waarom ik PP personeelsdiensten inschakel, is dat ik niet van de ‘graai-en-grijp’-cultuur houd in de uitzendwereld. De factor die ik aan andere uitzendbureaus betaal, is vele malen hoger dan bij PP personeelsdiensten. Het is trouwens altijd ons streven om kandidaten na drie maanden zelf in dienst te nemen.

Daarom zijn we continu op zoek naar goede mensen die bij ons bedrijf passen, die echt voor ons en onze klanten willen werken. Ik wil geen poppetjes met handjes in dienst, maar gewoon goede mensen die met ons meedenken en die elkaar waarderen.

We geven alle mensen de kans zich hier te bewijzen en volgens mij kan dat niet als je mensen alleen maar als uitzendkracht voor je laat werken.”

« Terug
×