Welkom Marliena

18-03-2020

Hoera! Sinds 2 maart jl. is Marliena Karthaus onze nieuwe collega. Via ons netwerk kwamen we met haar in contact en het was al gauw duidelijk: dat is er een voor PP. Gelukkig denkt Marliena er zelf net zo over en heeft ze inmiddels een vliegende start gemaakt.

Dagbesteding

Marliena organiseert samen met Marijn de instroom bij onze Nijmeegse opdrachtgevers. Er is veel te doen -ook nu in tijden van corona nog of júist in tijden van corona-  dus we zijn heel blij met haar komst. Marliena’s enthousiasme, haar doorzettingsvermogen en rustige uitstraling passen perfect in het plaatje wat we zochten om ons team te versterken.  Marliena heeft een achtergrond in de pedagogiek en veel ervaring als jeugdhulpverlener. Ze hield zich onder meer bezig met het vinden van een geschikte dagbesteding voor de jongeren, dus eigenlijk ook al met arbeidsbemiddeling! Nu ze zelf een jong gezin heeft en nadat ze afgelopen jaar ervaring heeft opgedaan bij een andere uitzender, is ze erachter gekomen hoe goed het vak van recruiter haar past. Bij PP hoopt ze zich hier verder in te kunnen ontwikkelen.

Aanpakker

Marliena is 32 jaar, woont in Nijmegen (binnenkort Beuningen) en houdt van salsadansen maar loopt ook zonder moeite de Vierdaagse. Waarom ze goed bij PP past? Ze weet haar eigen weg te vinden in een hectische omgeving, is hartelijk en heel gedreven. Vanaf de eerste dag is ze al in gesprek gegaan met sollicitanten en lijkt het of ze al jaren bij ons werkt.

Het waren twee fantastische dagen

“De tijd vliegt voorbij!” is Marliena’s antwoord op de vraag hoe de eerste dagen zijn bevallen. Komende periode hopen we samen met haar onze dienstverlening in Nijmegen en Zwolle verder uit te kunnen bouwen. Hoe? Bij PP personeelsdiensten kunnen we binnen en buiten kaders denken en zijn we creatief, toegewijd en eerlijk. Door deze manier van werken heeft PP voor alles een oplossing. Marliena is een aanwinst voor het team en hopelijk ook voor onze opdrachtgevers, medewerkers en kandidaten!

« Terug
×