Wij zijn PP Personeelsdiensten

Elke vijver heeft een vreemde eend. Voor de arbeidsmarkt is dat PP personeelsdiensten. Zoals vaak met vreemde eenden, maken zij in deze vijver het verschil. Omdat zij anders durven te denken en te doen. Met innovatieve concepten en concrete oplossingen komen. En juist daardoor echt van betekenis kunnen zijn.

Het verhaal begint jaren geleden. Toen zag eigenaar Peter Paul Geraeds als senior intercedent bij grote uitzendbureaus dat alles om uren, standaarden en omzet draaide. Peter Paul wilde geen uren verkopen, maar oplossingen. Hij wilde geen standaard voor alle klanten, maar maatwerk voor iedere klant. Hij wilde niet omzet de hoofdrol geven, maar mensen en goed werkgeverschap. Daarom startte hij in 2005 met PP personeelsdiensten. Met zijn eigen organisatie kon Peter Paul bewust kiezen voor een andere aanpak van de arbeidsmarkt. Vanuit een andere visie op het werven, selecteren, plaatsen en laten doorstromen van personeel. En het anders ondersteunen van personeelsafdelingen.

Inmiddels heeft Peter Paul zich omringd met mensen die zijn visie delen en aanvullen. Nu maken ze samen het verschil in de vijver van de arbeidsmarkt. Dat zeggen ze niet zelf, dat zeggen hun klanten. Die voelen dat ze bij PP personeelsdiensten op nummer 1 staan. Dat hun arbeidsmarktvraag weer echt mensenwerk wordt. En dat ze oplossingen aangereikt krijgen.

Om klanten optimaal te ondersteunen én te ontzorgen, gaat PP personeelsdiensten effectief om met de tijd van opdrachtgevers, kandidaten en medewerkers. De korte lijnen binnen het compacte team maken dit mede mogelijk. “Persoonlijke dienstverlening met oprechtheid van handelen”, noemt Peter Paul dat.

asdsad
×