Woon je in Nijmegen of zoek je een baan in Nijmegen? PP Personeelsdiensten is een uitzendbureau dat actief is in regio Nijmegen. Wij zijn professioneel, hebben ruime ervaring en zijn erg flexibel.

PP online heeft diverse vacatures voor zowel laag als hoogopgeleide mensen en voor zowel korte als lange termijn. Onze consultants zijn professioneel, opgeleid en hebben kennis van uw branche.

PERSONEEL NIJMEGEN

PP personeelsdiensten zorgt met een klein team voor grote oplossingen in mensenwerk. Van werving & selectie tot uitzendwerk en detachering. In opdracht van bedrijven in heel Nederland. Daarbij zijn we graag de vreemde eend in de bijt die met innovatieve oplossingen komt. No-nonsense oplossingen. Ook voor u.

Oplossingen voor slimme werving bijvoorbeeld. Of het nu om uitvoerders of managers gaat, generalisten of specialisten. PP personeelsdiensten kan putten uit een ruim bestand van gemotiveerde flexwerkers.

Neemt u contact met ons op, dan bespreken we hoe PP personeelsdiensten u van dienst kan zijn.

WERK NIJMEGEN

Staat jouw nieuwe baan niet tussen onze vacatures in Nijmegen? Geen passende vacature gevonden? Geen nood: als je je bij ons inschrijft houden we je op de hoogte van vacatures die bij jouw profiel passen.

Door middel van onderstaand formulier kun je je bij ons inschrijven. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

  • Uw gegevens

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, odt, rtf.
  • Beschrijf hieronder kort jouw specifieke kwaliteiten en wensen

×