Werken bij Royal Smit Transformatoren. Iets voor jou?

Ben jij op zoek naar een vacature binnen Royal Smit Transformatoren? Dan ben je aan het juiste adres bij PP Personeelsdiensten. Als in-house uitzendbureau van Royal Smit Transformatoren weten we precies naar welke medewerkers het bedrijf op zoek is. Hierdoor zoeken en leveren we het juiste (technisch) gekwalificeerde personeel. Van kantoor tot productie.

ROYAL SMIT TRANSFORMATOREN

Royal Smit Transformatoren is een gerenommeerd Nijmeegs bedrijf met meer dan 100 jaar ervaring in het ontwerpen, produceren en verkopen van transformatoren. Als onderdeel van de SGB Groep heeft het bedrijf vestigingen in Regensburg en Neumark (Duitsland), Nilai (Maleisië) en Nijmegen.

INTERNE OPLEIDINGEN

De productie en verkoop van transformatoren vraagt niet alleen veel technisch inzicht en specialistische kennis. Ook technische kennis en praktische ervaring zijn onmisbaar. Om medewerkers goed te laten aansluiten bij hun functie, trainen bedrijven binnen de SBG-SMIT groep al meer dan 100 jaar hun mensen. Hierdoor ontstaat continue persoonlijke groei waardoor op termijn verschillende carrièremogelijkheden ontstaan. Zowel in de productie, de technologie als de bedrijfsvoering hebben veel voormalig leerlingen nu verantwoordelijke posities binnen Royal Smit Transformatoren.

Dagelijks zijn er meer dan 550 mensen betrokken bij het productieproces van de transformatoren. Deze worden in allerlei omstandigheden over de hele wereld geplaatst.

Het productieproces bestaat uit verschillende stappen waarbij meerdere afdelingen betrokken zijn:

  • Constructie. Na een eerste elektrische transformatieberekening krijg het transformatorontwerp vorm op de constructieafdeling.
  • Voormontage. De voormontage afdeling is verantwoordelijk voor de opbouw van deelsamenstellingen voor het inwendige en uitwendige deel van de transformatoren.
  • Blikafdeling. Voor een transformator is naast één of meer wikkelingen ook een kern nodig. De blikafdeling bouwt deze kern op, door dunne lagen transformatorblik (tussen 0,23 en 0,30 mm dik) nauwkeurig te stapelen. Zo vormt zich een transformatorkern met twee, drie, vier en vijf poten.
  • Wikkelarij. Deze medewerkes maken met koperen draden of kabels de wikkelingen (maatwerk) waardoor de stroom loopt.
  • Binnenwerkmontage. Vervolgens stellen de medewerkers van de afdeling binnenwerkmontag uit de kern, de wikkelingsets en de regelschakelaar het binnenwerk samen.
  • Eindmontage. De eindmontage brengt het inwendige en het uitwendige gedeelte van de transformator samen.
  • Verzendhal. Ervaren en zelfstandige logistieke medewerkers zorgen er elke dag voor – via het SAP systeem – dat de materialen aanwezig zijn om één transformator te kunnen vervaardigen.
  • Hoogspanningslaboratorium. In het lab wordt elke transformator getest. Niet alleen wordt gekeken of het apparaat onder zijn bedrijfsomstandigheden kan functioneren. Ook moet een transformator hoge spanningen kunnen weerstaan. Denk hierbij aan een (nagebootste) blikseminslag.
  • Smit Transformator Service (STS) voert onderhoud uit aan transformatoren van klanten. Niet alleen van eigen fabricaat. Het onderhoud dat STS verricht, loopt uiteen van regelschakelaaronderhoud tot een complete revisie van een transformator.

WERKEN BIJ ROYAL SMIT TRANSFORMATOREN?

Denk je dat Royal Smit Transformatoren een bedrijf is dat bij jou past? Heb jij de benodigde kwalificaties en aantoonbare relevante werkervaring? Bekijk dan hier de vacatures van Royal Smit Transformatoren of neem direct contact op met PP Personeeldiensten:

Karen Coenraads (Junior Consultant): 06-83 90 08 03

×