Menu

TPN ommetje: de leuke kick-off van een nieuwe gewoonte

Save the date: 27 mei!

Ommetje? Dat heb ik eerder gehoord!

En dat klopt! Geïnspireerd door de Ommetje-app van de Hersenstichting willen we graag de werknemers van bedrijvenvereniging TPN-West meer in beweging krijgen. Het zou mooi zijn als we dat gezamenlijk doen! Daarom hebben wij van PP, in samenwerking met TPN-West, een lunch-wandeling georganiseerd op 27 mei om 12:00 uur

 

Wat gaan we doen?

Op 27 mei maken we een wandeling van 3 tot 4 km met een pannenkoek in de hand. Je leest het goed, langs de route staat een pannenkoekenwagen! De route is vooraf uitgestippeld, en daar zijn in de video hieronder vast wat beelden van te zien. Speciaal voor deze dag ontvangen de TPN collega’s een hapje en een drankje langs de route. We richten ons op de bedrijven die aan de volgende wegen liggen:

  • Hogelandseweg
  • Nieuwe Pieckelaan
  • Binderskampweg
  • Lagelandseweg
  • Microweg

 

Het nuttige met het aangename

Elke dag een wandeling maken is belangrijk voor de fysieke en mentale gezondheid. Je krijgt meer productiviteit en energie na het lopen van een Ommetje. Ook helpt het je te onthaasten en verbetert het je creativiteit. De pauze-/lunchtijd is daarvoor natuurlijk een mooi moment op de dag. En, wat willen we nog meer? In de pauze niet alleen pauzeren maar ook fysiek en mentaal bijtanken.

 

Corona-proof

Om te voorkomen dat we in een grote groep gaan lopen vertrekt iedereen vanuit zijn/haar eigen werkplek. We zullen er als organisatie voor zorgen dat alles corona-proof verloopt.

 

Hoe doe ik mee?

De Ommetje-app is een mooi instrument om jezelf te motiveren om in de benen te komen. Download 'm in je appstore en maak eventueel alvast wat oefen-ommetjes! Het enige wat je verder hoeft te doen, is op 27 mei de deur uit te stappen en met ons mee te wandelen. Dit is de route die we gaan lopen, je kan aansluiten vanaf je eigen werkplek.

Tot de 27e!

De eerste stap is gezet! Hopelijk ben je even enthousiast als dat wij zijn. We zien jou en je collega's dan ook graag op 27 mei vanaf 12:00 uur op de wandelroute. 

 

 

 

Werk je niet binnen een organisatie binnen TPN-West, maar wil je wel graag mee wandelen?
Dan ben je ook van harte uitgenodigd om aan te sluiten!

 

 

Menu
Sluiten
Contactgegevens

Hogelandseweg 60
6545 AB Nijmegen