Menu

PP personeelsdiensten

Standaard is voor fietsen

Mensen blij maken met een nieuwe baan, een goed salaris, een nieuwe medewerker en goed werkgeverschap. Daar worden wij gelukkig van. Bij PP personeelsdiensten maken we het verschil door innovatieve concepten en concrete oplossingen. Wij durven anders te denken en te doen. En juist daardoor kunnen wij echt van betekenis zijn voor opdrachtgevers en voor uitzendkrachten.

Geen uren verkopen, maar oplossingen. Geen standaard voor alle bedrijven, maar maatwerk voor elk bedrijf. Niet de omzet is leidend, maar de mensen en goed werkgeverschap. Daarom startte Peter Paul in 2005 met PP personeelsdiensten. Vanuit die andere visie op het werven, selecteren, plaatsen en laten doorstromen van personeel en het anders ondersteunen van personeelsafdelingen. Inmiddels heeft Peter Paul zich omringd met mensen die zijn visie delen en aanvullen. 

Om bedrijven optimaal te ondersteunen én te ontzorgen, gaat PP personeelsdiensten effectief om met de tijd van opdrachtgevers, kandidaten en medewerkers. De korte lijnen binnen het compacte team maken dit mede mogelijk. “Persoonlijke dienstverlening met oprechtheid van handelen”, noemt Peter Paul dat.

PP personeelsdiensten werft en selecteert in de volle breedte van de arbeidsmarkt, van VMBO tot management en directie. Wil je meer weten over onze dienstverlening? Of wil je meer weten over de mensen bij PP? Gebruik de link hieronder!

Menu
Sluiten
Contactgegevens

Kerkenbos 1021
6546 BB Nijmegen