Menu
  • Nieuws
  • Een nieuw gezicht bij PP: Anouk

Een nieuw gezicht bij PP: Anouk

Hoi!

Mijn naam is Anouk van Swaaij en ik ben sinds augustus werkzaam op kantoor bij PP personeelsdiensten. Ik ga hier aan de slag binnen de marketing en communicatie en hoop samen met de rest van het team PP personeelsdiensten op de kaart te zetten in Nijmegen.

21-09-2020

  • 26-04-2021
  • Nieuws
Anouk

Tot het begin van Covid-19 was ik actief aan het werk bij poppodium Doornroosje in Nijmegen. Ik werk daar al twee jaar met liefde en plezier achter de bar. Gasten verwelkomen, biertjes tappen en tegelijkertijd genieten van alles wat muzikaal Nijmegen te bieden heeft. In februari 2018 ben ik hier begonnen en ik zal één van mijn eerste diensten in die maand niet snel vergeten. Het was een concertdienst bij de Schotse indierockband Django Django. Ik bedacht me dat ik me van te voren wel even in moest lezen, dus ik heb die hele dag Django Django gedraaid. Ik was zelf niet perse fan van dit genre maar omdat ik ’s avonds achter de bar zou staan vond ik dat ik er wel iets van moest kennen. Die avond bleek dat ik helemaal niet in de zaal stond, maar in het café. Precies niks van de show meegekregen dus. En tóch, tot op de dag van vandaag, staat Django Django in mijn favorieten.

Django Django bleek één van de vele bands, shows en artiesten die ik daarna via Doornroosje heb mogen leren kennen. Een bijzondere bijbaan kan je het wel noemen. Een tweede thuis, misschien zelfs. Met het begin van de coronacrisis viel er dan ook een groot deel van mijn sociale leven weg. Het werk bij Doornroosje verliep via PP personeelsdiensten, en zo ben ik dan ook in contact geraakt met Peter Paul Geraeds. Hij heeft een persoonlijke blik op de situatie geworpen en aan de hand van mijn CV, interesses en studie Communicatiewetenschap heeft hij mij de mogelijkheid geboden om bij hem op kantoor aan de slag te gaan. Deze kans kon ik natuurlijk niet laten liggen en die heb ik dan ook met beide handen aangegrepen.

"Eenmaal op kantoor aangekomen mocht ik direct ervaren dat de werksfeer niet bijster veel verschilt van die bij Doornroosje: leuke collega’s, niet te formeel, maar wel lekker doorwerken."

Ik ben blij met deze leuke, nieuwe bijbaan en hoop mezelf hier te ontwikkelen en veel ervaring op te doen. Erg veel zin in!

Een nieuw gezicht bij PP: Anouk

Ook interessant voor jou

Fijne feestdagen! Verhalen
Op bezoek bij Cobb Verhalen
Iris, Marit

Op bezoek bij Cobb

Innovatie binnen team PP Verhalen
Back to Doornroosje Verhalen
Anouk, Marit

Back to Doornroosje

Menu
Sluiten
Contactgegevens

Hogelandseweg 60
6545 AB Nijmegen