Menu

Op bezoek bij Cobb

Het wervingsproces verloopt niet vanzelf en sollicitanten komen niet zomaar aanvliegen. Daar is een goede samenwerking voor nodig. En hoewel we die al hebben met onze klanten, is er altijd ruimte voor verbetering!

  • 20-07-2021
  • Verhalen
Iris, Marit

Woensdagochtend gingen Iris en Marijn langs bij Cobb om in gesprek te gaan met supervisors, de productiemanager en HR. Want we hebben allemaal hetzelfde doel: enthousiaste medewerkers vinden die écht bij Cobb passen. En daarbij gaan we voor de lange termijn.

 

Iris: “Ik ben dagelijks bezig met de werving voor Cobb. Leuk en ook nuttig om de supervisors (weer) te zien en spreken!”

 

Teamleiders zijn natuurlijk ook onderdeel van ons wervingsproces, zij zijn degene die uiteindelijk doorslag geven bij een sollicitatie. Daarom is het belangrijk om zo met z’n allen bij elkaar te komen. Er zijn veel ideeën uitgewisseld over de sollicitatiegesprekken. Daarbij kwamen ook veel herinneringen naar boven, de supervisors hebben natuurlijk zelf ook ooit gesolliciteerd en zijn ervaringsdeskundigen.

 

Marijn: “Samen met de leidinggevenden in gesprek gaan over kwalitatieve werving, de mensen die er werken en feedback geven aan elkaar; dat vind ik super waardevol.”

 

Het was een geslaagde interactieve workshop, en bovenal een hele leuke ochtend. Kip Cobb700 en onze Bertha vonden het ook leuk om elkaar weer even te zien!

Aan het einde van de ochtend grapte Marijn nog over het werken bij Cobb: “Al die spierpijn waar mensen het altijd over hebben. Zo zwaar kan het toch niet zijn?!” En dat heeft ie geweten! Binnenkort werkt Marijn een dagje mee. En dat terwijl hij nog nooit in z’n leven een kip vast heeft gehad.. Wij zijn benieuwd!

Op bezoek bij Cobb

Ook interessant voor jou

Fijne feestdagen! Verhalen
Op bezoek bij Cobb Verhalen
Iris, Marit

Op bezoek bij Cobb

Innovatie binnen team PP Verhalen
Back to Doornroosje Verhalen
Anouk, Marit

Back to Doornroosje

Menu
Sluiten
Contactgegevens

Kerkenbos 1021
6546 BB Nijmegen