Menu
  • Nieuws
  • Slecht… of briljant? Zeg het maar!

Slecht… of briljant? Zeg het maar!

PP personeelsdiensten is genomineerd. Voor een prijs. En wát voor één… Onze slogan “Bij ons ben je geen Bertha 37. Standaard is voor fietsen” is genomineerd voor de slechtste slogan van het jaar. Eigenaar Peter Paul Geraeds: “Over goede smaak valt te twisten. Wel leuk dat we weer ergens voor genomineerd zijn…”

01-10-2015

  • 07-12-2021
  • Nieuws

 

PP 'slechtste' slogan: Standaard is voor fietsen

https://www.sloganverkiezing.nl/maandslogans/maandslogans-2015/

Ach, denk je dan, geinig zo’n nominatie. Even lachen en weer doorgaan… Tja, we hebben zeker gelachen om de nominatie. Helemaal over de hilariteit die het – online en offline – teweegbrengt. Ieder bedrijf vindt een beetje PR leuk, helemaal als het onverwacht en eigenlijk onbedoeld de wereld in wordt geholpen. Toch was er één vraag dat ons team triggerde: “Is onze slogan echt zo slecht?”


Wat is slecht?

Dan kom je al snel uit op de vraag: “Wat is slecht?” Herenmodezaak Jan de Cock won in 2013 de discutabele prijs met “It’s the Cock that makes the man.” Toevallig kennen we deze nette herenzaak goed. Eigenaar Jan-Hein de Cock vertelt dat hij enerzijds blij was met de prijs, anderzijds verrast over de nominatie: “Daar ben ik heel eerlijk in, want het is helemaal geen slechte slogan. Wij krijgen er uitsluitend positieve reacties op.” Anno 2015 wordt de slogan nog steeds met succes verspreid.

Wat is dan slecht? Het lijkt erop dat slecht en ludiek hier heerlijk tegen elkaar aan schurken. Ilse Crooy, één van de juryleden van Nederlands slechte slogan laat weten: “De slechtste slogan van het jaar moet natuurlijk zo slecht zijn dat het weer briljant is.”

Nou, hopelijk is “Bij ons ben je geen Bertha 37. Standaard is voor fietsen” zó briljant dat we de slechtste van Nederland worden. Want zo zijn we dan wel weer… als we genomineerd zijn willen we winnen ook! Toch mooi als heel Nederland weet dat PP personeelsdiensten haar personeel niet ziet als koehandel en dat ‘standaard’ bij ons niet bestaat! Alleen voor onze fietsen…

Ook interessant voor jou

Fijne feestdagen! Verhalen
Op bezoek bij Cobb Verhalen
Iris, Marit

Op bezoek bij Cobb

Innovatie binnen team PP Verhalen
Back to Doornroosje Verhalen
Anouk, Marit

Back to Doornroosje

Menu
Sluiten
Contactgegevens

Hogelandseweg 60
6545 AB Nijmegen