Menu
  • Nieuws
  • Innovatie bij PP: een nieuwe website!

Innovatie bij PP: een nieuwe website!

Binnen PP personeelsdiensten zijn we altijd bezig met innovatie. Of het nou om onze interne organisatie gaat, onze dienstverlening of op persoonlijk vlak. Begin 2021 stond in het teken van innoveren op het gebied van systemen en een nieuwe website.

  • 26-04-2021
  • Nieuws
Marit, Marijn

Redesign

Het is je misschien al opgemerkt; onze geheel nieuwe website! Hier hebben we de afgelopen tijd hard aan gewerkt achter de schermen. RecruitNow ging voor ons aan de slag met het redesign en in dat proces was elke meeting, update en sneakpeak een feestje! De website straalt compleet PP uit, waardoor we ons verhaal nog beter met jullie kunnen delen.

 

“De nieuwe website zorgt ervoor dat alles net wat makkelijker gaat.”

 

Waarom een nieuwe website?

Bij PP draait het om onze klanten en sollicitanten. Daarom zorgen we er met de nieuwe website voor dat alles nét wat makkelijker gaat. Zo is het vacatureoverzicht een stuk overzichtelijker, kan je vacatures tegenwoordig tot favoriet bestempelen en zie je meteen wie er voor jou aan de slag gaat. Om jullie verder op de hoogte te houden van wat ons bezighoudt, hebben wij De Standaard in het leven geroepen. Hierin lees je actuele ontwikkelingen, nieuwsartikelen en kom je de komende weken nog meer te weten over alle collega’s van team PP.

 

Slimmer werken, sneller groeien

We hebben niet alleen een nieuwe website, we hebben ook een geheel nieuw ATS systeem! Het uitgangspunt voor het systeem: slimmer werken, sneller groeien. We kwamen al vrij snel uit bij RecruitNow. We hebben gekozen voor het ATS systeem Cockpit. Een systeem welke met input van recruiters tot stand is gekomen en waar de recruiter ook centraal staat. Alles is erop gericht om het werk van deze functie sneller, efficiënter en ook leuker te maken.

 

“Dankzij Cockpit staat mijn corebusiness centraal.”

 

Marijns ervaring met Cockpit

“Na een vlotte implementatieperiode zijn we per begin april live gegaan met Cockpit en onze nieuwe website. Je kent het waarschijnlijk wel. Je doet veel verschillende dingen binnen je organisatie en vindt het soms lastig om de focus op je corebusiness te behouden. Dankzij Cockpit staat mijn corebusiness centraal. Communicatie vanuit één platform, new business, sollicitatieproces flow en de kandidaat. Alles is erop gericht om het mij zo makkelijk mogelijk te maken terwijl het ook nog de kwaliteit verhoogt van onze dienstverlening.”

 

Wij zijn zelf natuurlijk ontzettend enthousiast over het resultaat, maar we zijn vooral benieuwd wat jullie ervan vinden. Dus kijk rond en laat het ons weten!

Innovatie bij PP: een nieuwe website!

Ook interessant voor jou

Fijne feestdagen! Verhalen
Op bezoek bij Cobb Verhalen
Iris, Marit

Op bezoek bij Cobb

Innovatie binnen team PP Verhalen
Back to Doornroosje Verhalen
Anouk, Marit

Back to Doornroosje

Menu
Sluiten
Contactgegevens

Kerkenbos 1021
6546 BB Nijmegen