Menu
  • Nieuws
  • Een nieuw gezicht bij PP: Marit

Een nieuw gezicht bij PP: Marit

Het werd hoog tijd om mezelf voor te stellen! Sinds oktober versterk ik, Marit, het Marketing & Communicatie team van PP personeelsdiensten. Samen gaan we ervoor zorgen dat 2021 hét jaar van PP wordt!

08-01-2021

  • 14-09-2021
  • Nieuws
Marit

Afstuderen in een pandemie

Covid-19 stond (hopelijk) bij niemand op de planning, zo ook niet bij mij. Ik was net gestart met mijn afstudeerproject bij het tofste bureau van Utrecht. Samen met mijn afstudeerpartner ging ik onderzoeken hoe je spel kan integreren op de werkvloer. Want spelen is een wondermiddel tegen stress en gaat verder dan een potje pingpong! Net toen ik me een beetje thuis begon te voelen op kantoor, moest ik mijn studentenkamer omtoveren tot thuiskantoor. De hele wereld speelde zich ineens nog meer online af, en dat was even wennen. De dagelijkse treinreis maakte plaats voor een uurtje extra slaap. En ik leerde 3D modelleren, want de fysieke knikkerbaan die we wilden bouwen werd een online tool. (Afstuderen met een knikkerbaan? Ja, dat kan!) Dankzij een scala aan online meetings, enthousiaste pubquizzen vanaf de bank en een virtuele eindexpo werd het een bijzondere en succesvolle afstudeerperiode: ik behaalde mijn bachelor diploma Communication & Multimedia Design.

 

"Afstuderen met een knikkerbaan? Ja, dat kan!"

 

Van biertjes tappen naar een kantoorbaan

Tussen het afstuderen door werkte ik ook bij Doornroosje. Als echte Nijmeegse kwam ik natuurlijk al jaren als bezoeker bij hét poppodium van Nijmegen. Om daar zelf achter de bar te staan, was stiekem wel een kleine droom die uitkwam. Maar ook daar veranderde een hoop afgelopen jaar, en biertjes tappen vanuit huis gaat helaas net iets minder makkelijk. Het horecawerk bij Doornroosje verloopt via PP personeelsdiensten waardoor ik al snel in gesprek raakte met Peter Paul. Voordat ik het wist kreeg ik een baan aangeboden, waar ik alleen maar ‘ja!’ op kon zeggen. PP geeft me de ideale kans om mezelf verder te ontwikkelen na mijn afstuderen.

 

Nieuw jaar, nieuwe start

Samen met Anouk heb ik al een succesvolle online PP pubquiz gehost, waar ik voor het eerst het hele PP team bij elkaar zag. En pingpongen blijkt niet alleen te werken tegen stress, maar is ook een goede manier om je collega’s te leren kennen. Gelukkig is zo’n tafel 2,74 meter en heb ik al een paar corona-proof potjes gespeeld. Maar thuiswerken is voor nu de standaard, dus ik kijk ernaar uit om PP personeelsdiensten op de kaart te zetten vanuit mijn thuiskantoor. Ik kan al verklappen dat er mooie dingen op de planning staan!

Een nieuw gezicht bij PP: Marit

Ook interessant voor jou

Fijne feestdagen! Verhalen
Op bezoek bij Cobb Verhalen
Iris, Marit

Op bezoek bij Cobb

Innovatie binnen team PP Verhalen
Back to Doornroosje Verhalen
Anouk, Marit

Back to Doornroosje

Menu
Sluiten
Contactgegevens

Kerkenbos 1021
6546 BB Nijmegen