Menu

Innovatie binnen team PP

We werken niet alleen aan onze nieuwe website, ook binnen team PP blijven we onszelf ontwikkelen. Zo is Iris nog druk bezig met haar opleiding bij Sioo, innoveert Marijn als persoon en professional met een personal coach, is Marit sinds kort gecertificeerd Growth Hacker, blijft Sabine up-to-date met een AFAS training en heeft Eline helemaal geen cursus of training nodig om zich te ontwikkelen. We vertellen er allemaal iets over!

  • 27-05-2021
  • Verhalen
Team PP

Iris: "Als je denkt dat je lekker achterover kan zitten en informatie kan consumeren, ho maar. Alles is interactief!"

“Sinds het najaar van 2019 doe ik de opleiding Essentials in Consulting & Change bij Sioo. Het traject heet ‘build your own academy’, in een periode van maximaal 2 jaar ga je 4 modules volgen die te maken hebben met organisatie- en verandervraagstukken. Daarnaast zijn er nog twee themadagen en heb je een aantal intervisie-bijeenkomsten. De themadagen en intervisie doe je met een vast clubje, de modules mag je zelf inplannen en dan tref je dus ook steeds andere mensen. Vooral dat laatste is leuk, ik heb al zoveel verschillende mensen ontmoet uit allerlei sectoren. Een wethouder, een klinisch patholoog, mensen die adviesfuncties hebben op scholen of in ziekenhuizen, maar ook met een HR-functie en zelfs een recruiter!

Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat ik wilde leren hoe ik mijn adviesvaardigheden kan ontwikkelen en een betere gesprekspartner kan worden. Over Sioo had ik positieve verhalen gehoord en ik heb geen spijt gehad van mijn keus. Ik ben eigenlijk elke bijeenkomst verbaasd geweest hoe interessant en hoe leerzaam het was! In september heb ik de laatste intervisie-bijeenkomst en kan ik de opleiding afronden. Heel jammer dat het dan is afgelopen.

Last but not least, zonder medewerking van PP had het niet gekund. Ik ben super dankbaar dat ik bij een bedrijf werk waar ik zoveel ruimte krijg en het vertrouwen om zo’n investering te doen.”

 

Marijn: “Een voorwaarde voor mij om tot innovatie te komen is oprechte ruimte en vrijheid”

Een van de dingen die maken dat ik verliefd ben geworden op PP personeelsdiensten is deze ongekende vrijheid, in de breedste zin van het woord. Je krijgt hier echt de vrijheid om te zijn wie je wil zijn, om te doen wat je wil doen, om te vallen en weer op te staan. Ik werk nu vanaf juni 2018 fulltime bij PP (daarvoor als bijbaan) en heb een enorme dosis kennis en ervaring opgedaan welke maken dat ik steeds weer opnieuw tot innovatie kan komen. Innovatie van onze dienstverlening en innovatie van mezelf.

Mezelf doen innoveren. Dat blijkt niet de makkelijkste opgave. Ik vind mezelf namelijk behoorlijk complex. Via het netwerk van PP personeelsdiensten ben ik in contact gekomen met een coach. En wat voor een! Gerard van der Made. Het resultaat tot dusver? Totale innovatie als persoon en professional. En het wordt alleen maar beter! Dankzij PP personeelsdiensten mag ik dit meemaken. Omdat zij investeert in haar werknemers. Ik ben enorm dankbaar voor PP en Gerard.”

 

Eline: Ontwikkelen kan ook zonder cursus!

“Eind 2013 ben ik voor PP gaan werken. Tot en met heden heb ik geen opleidingen/cursussen gedaan gerelateerd aan mijn werkgebied (financiële administratie). Toch denk ik dat ik mezelf heb ontwikkeld in al die tijd, bijvoorbeeld op het gebied van zelfvertrouwen. In het begin vond ik het behoorlijk lastig en moeilijk om klanten betalingsherinneringen te sturen. Nu doe ik dat al zonder na te denken. Daarnaast was ik in mijn beginperiode behoorlijk perfectionistisch, alles moest kloppen en wilde ik heel vaak alles nakijken. Tegenwoordig heb ik dat niet meer. Dat zorgt voor veel meer rust en daarnaast kan ik andere dingen gaan doen. Op dit moment ben ik bijvoorbeeld aan het kijken hoe we andere jongeren met een Wajong uitkering kunnen helpen op het gebied van werk.”

 

Marit: Growth Hacking? Mag dat wel?

“Een half jaar geleden had ik er nog nooit van gehoord, nu hangt er ineens een certificaat aan de muur met de titel: Growth Hacker. Het heeft gelukkig niks met criminele praktijken te maken, maar alles met het laten groeien van een bedrijf. Met de Growth Hacking Immersive course van Growth Tribe leerde ik alles over deze relatief nieuwe marketing methode. Ik vond het spannend om meteen iets nieuws te leren en tegelijkertijd mijn plek te vinden bij PP. Maar ik ben blij dat ik de kans heb gekregen en het toch maar mooi gedaan heb. Dit was de ideale kick-start om mijn marketing skills te ontwikkelen en een onwijs toffe (online) ervaring. Ik heb heel veel zin om alle opgedane kennis en tools in te zetten bij PP, zeker met de start van deze nieuwe website!”

 

Sabine: AFAS. Niet die concertzaal in Amsterdam, maar de bedrijfssoftware van PP

Mensen hebben ook af en toe een update nodig. Zo heeft Sabine vorige week van alles bijgeleerd tijdens een AFAS training. Heb je dus vragen over de pocket app? Dan weet je nu bij wie je moet zijn!

 

 

Ook als je via PP aan het werk gaat is er alle ruimte voor ontwikkeling. Ga voor een vacature die bij jouw ervaring past, of ga een uitdaging aan! Zie je jouw droombaan op onze website, maar voldoe je (nog) niet aan de eisen? Wij denken graag met je mee! Een missend certificaat is zo behaald en het echte vakwerk leer je vanzelf in de praktijk. Samen zorgen we ervoor dat jij aan de slag kan.

Innovatie binnen team PP

Ook interessant voor jou

Fijne feestdagen! Verhalen
Op bezoek bij Cobb Verhalen
Iris, Marit

Op bezoek bij Cobb

Innovatie binnen team PP Verhalen
Back to Doornroosje Verhalen
Anouk, Marit

Back to Doornroosje

Menu
Sluiten
Contactgegevens

Hogelandseweg 60
6545 AB Nijmegen