Menu

TPN ommetje: PP in de benen

Afgelopen donderdag maakten we met team PP een ommetje in onze lunchpauze. Dat doen we zelf wel vaker, maar deze keer waren we niet alleen!

  • 20-07-2021
  • Verhalen
Marit

Ommetje? Dat heb ik eerder gehoord!

En dat klopt! Geïnspireerd door de Ommetje-app van de Hersenstichting hebben we alle werknemers van bedrijvenvereniging TPN-West uitgenodigd meer in beweging te komen. In samenwerking met TPN-West hebben we een lunch-wandeling georganiseerd afgelopen donderdag 27 mei.

 

Fysiek en mentaal bijtanken

Elke dag een wandeling maken is belangrijk voor de fysieke en mentale gezondheid. Je krijgt meer productiviteit en energie na het lopen van een ommetje. Ook helpt het je te onthaasten en verbetert het je creativiteit. De pauze-/lunchtijd is daarvoor natuurlijk een mooi moment op de dag. En, wat willen we nog meer? In de pauze niet alleen pauzeren maar ook fysiek en mentaal bijtanken.

 

Educatief rondje

Onze stagiaires Sjoerd en Jules hebben een route uitgestippeld van 3 à 4 km langs mooie plekjes op het TPN terrein. Van ’t Lindenhout museum zette speciaal voor het ommetje haar deuren op een kiertje. Buiten lagen VR brillen waarmee je een interactieve rondleiding kreeg over het terrein, het museum en 150 jaar historie van de wezen opvang op die plek.

 

PPannenkoeken

Van al dat wandelen en informatie vergaren krijg je natuurlijk trek. Gelukkig stond Bram’s Pannenkoeken voor ons klaar met heerlijke lunch! Want zeg nou zelf, pannenkoeken zijn het beste krachtvoer toch?

Pannenkoekenkraam

 

Kick-off van een nieuwe gewoonte

De eerste stap is gezet! We hopen iedereen op het TPN terrein enthousiast te hebben gemaakt om er op uit te gaan. Of het nou een lunchommetje, een vergaderrondje of een stoom-afblaas-wandeling is!

 

Benieuwd waar we gelopen hebben? Hier zie je de route en de promo-video!

 

Ook interessant voor jou

Fijne feestdagen! Verhalen
Op bezoek bij Cobb Verhalen
Iris, Marit

Op bezoek bij Cobb

Innovatie binnen team PP Verhalen
Back to Doornroosje Verhalen
Anouk, Marit

Back to Doornroosje

Menu
Sluiten
Contactgegevens

Kerkenbos 1021
6546 BB Nijmegen